Forbedre din bedrifts kundeservice med chat

This entry was posted by on Wednesday, 22 September, 2021 at

Mange kunder blir presentert for utfordringer under kundereisen. Når dette skjer setter kunden pris på å få rask kontakt med bedriften og rask hjelp. Dessverre for mange bedrifter tar det for lang tid å gå igjennom e-poster og gi svar. Da er chattefunksjon en reddende hånd.

Gi rask hjelp når kunden trenger det mest

Å ha en chattefunksjon tilgjengelig gjør det enkelt for kunden å ta kontakt med bedriften din. Kunden vil da kunne snakke med en kundekonsulent som forstår hva slags problem de har, og kan derfor tilby dem en rask løsning. En chat muliggjør dette på en kostnadseffektiv måte. Les mer på nettet om fordelene med en chattefunksjon.

Kostnadseffektivitet

En chat vil ikke bare hjelpe kunden raskere, men også dine ansatte. Det er tidkrevende å måtte gå igjennom jobbmailen og skille relevante e-poster fra uønsket spam. En chat derimot benyttes kun av aktuelle kunder med reelle utfordringer. Ansatte kan da bruke tiden og oppmerksomheten på å yte god service, istedenfor å måtte løse irrelevante oppgaver.

Følg kundene dine hele veien

En chat vil kunne bistå med å hjelpe kundene under hele kundereisen. Dette er svært viktig for å garantere optimal tilfredsstillelse, og gjøre slik at kundene kommer tilbake.