Vallersund – En perle i det vakre landskapet

This entry was posted by on Sunday, 10 March, 2024 at

Stedet byr på en harmonisk blanding av natur, kultur og historie. La oss utforske noen av de skjulte skattene på dette sjarmerende stedet.

Vallersund har et variert landskap med øyer, holmer og fjordarmer. Ta en tur til Tussan, Jofjellet eller Ursfjellet for fantastisk utsikt og frisk luft. Her kan du virkelig oppleve naturens ro og skjønnhet på sitt aller beste.

Kirken har en lang historie og er et vakkert byggverk fra 1875. Den ligger i landsbyen Jøssund, omtrent halvveis mellom de kystnære landsbyene Vallersund og Lysøysundet. Utforsk kirken og la deg fascinere av dens arkitektur og historie.

Besøk Vallersund Gård, et fellesskap som gir et unikt innblikk i økologisk landbruk og bærekraftig livsstil. Her finner du alt fra gårdsbutikk med lokale produkter til en koselig kafé. Prøv de hjemmelagde rettene, som ferske bakervarer og kortreiste delikatesser.

Hr finner du også en del kafeer og serverdigheter. Besøk Vertshuset Gamle Birkeli/Hesten Café for en smak av lokal mat og hyggelig atmosfære. I tillegg finnes Værfast, en koselig café med hjemmelagde retter og rykende fersk kaffe. Vil du spille casino mens du spiser, bør du ta en titt på nettet. På denne siden finner du mye gode tips.